Tankedeling

Del dine tanke med andre på kurset

Freja

​Jeg vil nok skrive 3 person altvidende, fordi så kan jeg både skrive om den ene og den andens tanker

Elvira

Jeg vil skrive historien med 1.person fordi så kan jeg gøre historien mere levende. Jeg vil vælge katten, fordi at så kan man høre kattens tanker. Hvis katten nu vil spise papegøjen så kan jeg bestemme hvordan katten tænker den vil spise den.

Katie

De ser nysgerrige ud.

Alexander

Nysgerrighed: En følelse som vi alle kender til, lever med til hverdag. Følelsen, der slår rod i tørsten efter viden. Følelsen, der har gjort os til den vi er i dag, som har givet os de interesser, vi nu med stor iver følger.

Elvira

Hun er spændt på at vise ham noget, hun har lavet. Han er meget interesseret i, hvad hun har lavet, han undersøger tingen men han kan ikke finde ud af, hvad det forestiller.