Kursus II

PÅ KURSUS II FORTSÆTTER VI PRÆSENTATIONEN AF TEORI OG PRAKSIS OG UDVIDER KURSISTENS KENDSKAB TIL DE MEST ANVENDELIGE VIRKEMIDLER, SOM ENHVER FORFATTER BØR KENDE TIL.

På Kursus II kommer vi ind på nogle af de mange spændende muligheder, som ligger i det udvidede kendskab til virkemidler og valg af inspirationskilder.

Når vi ikke bare "skriver derud af" men bevidst forholder os til det, vi vil opnå med teksten, kan vi skabe prosa af langt højere kvalitet. Samtidig kan der ligge stor inspiration i kendskabet til, hvilke kunstgreb vores dygtigste forfattere har benyttet sig af.

Vi ser desuden på, hvordan vi kan hente inspiration og konstruktive afsæt for den kreative proces i den virkelige verden. Hvordan kan fotografiet, maleriet, den faktuelle gode historie, hjælpe os til at skrive fængslende prosa?

Kursus II strækker sig, som kursus I, over en god måneds tid. Skrivearbejdet er lidt mere krævende. Og niveauet er højere.

SE ET EKSEMPEL PÅ EN LEKTION:

KURSUS II