Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gæstebog​

Udfyld nedenstående formular og indsend ​dit indlæg til Forfatterskole.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tiff

Jeg har deltaget i 3 kurser, får hjælp af en forfatter coach og jeg har kun rosende ord at sige om Forfatterskole.dk. Strukturen på kurserne har givet mig mulighed for at tænke kreativt og de spændende opgaver, har på alle tænkelige måder vækket mine sanser, styrket min fortælleteknik og har inspireret forfatteren i mig.

Jeg er blevet mødt med positiv professionel feedback og konstruktiv kritik, hvilket har givet mig troen på, at jeg skal fortsætte med at skrive - hver dag.

Af hjertet tak! Jeg kan varmt anbefale forfatterskolen til alle der har lyst til at skrive.

Christina

Jeg har lige afsluttet mit digt, den sidste opgave på dette skrivekursus. Det er både vemodigt, berusende og underligt, fordi det er slut og jeg ikke længere hver uge udfordres i min skrivning. Samtidig føles det også rigtig godt, fordi det er lykkedes mig at komme igennem kurset og har gennemført, dog med sved på panden, hjerneceller der har været på overarbejde og en smule eder indimellem, men mest en glæde ved at se mit arbejde tage form. Og først og fremmest, fordi jeg har lært en hel masse, som jeg samtidig har forsøgt at overføre til praksis og kan tage med i min skrivning fremover. Både i forhold til gentagelser, parabaser (især), show don ́t tell effekten, sanselighed, billedsprog og meget meget mere. Samtidig med at der har været en god veksling imellem at udfolde sig frit og at forholde sig til noget konkret som eksempelvis et maleri. --- Det har også været meget givende at få feedback på det jeg har skrevet - det har jeg hver uge set frem til med spænding. Det er første gang jeg har prøvet det, sådan rigtigt Ikke at der er en endegyldig sandhed i skrivekunstens verden, men alligevel at få gode råd, fif m.v. fra en erfaren forfatter betyder noget. Det er som om min kærlighed til at skrive er vakt til live igen. Tak for det og for et rigtigt godt, lærerigt, sjov svært og udfordrende kursus...ville gøre det hele om igen, hvis det var muligt ;-). For mig har det fungeret helt eminent via mails/Internettet.​

Lisser​​​

At blive tvunget til at "lege" med det skrevne ord i bundne opgaver har været sjovt, udfordrende og pisse irriterende. Skynde sig hjem mellem jobs for at kaste frokost i gabet mens rettelser grådigt blev læst og genlæst i loop. Man bliver afhængig.

Jeg ville ønske, jeg på forhånd havde vist hvor udviklende det ville være, for så havde jeg købt hele pakken fra starten af.​

Charlotte Jessen Gallina​

Uventet. Betydningsfuldt. Vigtigt.​

Tre måneder med forfatterskole.dk som makker.

Sjældent har jeg lært og forstået så meget på så kort tid.

Kompetenceudvikling og forfattercoaching på et niveau, jeg slet ikke havde forventet.

Nye forståelser af stor betydning.

Tre vigtige forfatterskabende måneder.

Jeg bukker og takker.

Min bedste anbefalinger til kursus 1, 2 og Masterclass.​​

Nina Kirkmand​

Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)

Winnie Kyster​​

Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole.

Anna Larsen​​

Jeg har været igennem kursus 1 og 2. Opgaverne var altid interessante og udfordrende. De fokuserede på forskellige emner, så jeg følte, at jeg blev opmærksom på noget nyt ved hver opgave. Der kom altid en positiv respons på besvarelserne, så selvom jeg ikke var vant til at dele ud af mine skriverier, var det en god oplevelse. Derudover var der en masse konstruktiv kritik og altid et par fif til at løfte teksten yderligere, så jeg synes, jeg har udviklet mig meget og er blevet mere bevidst om, hvordan jeg bruger sproget.

​​Benny Plum​

Efter en grundig undersøgelse af markedet for skrivekurser valgte jeg Forfatterskole.dk, da det dels var et onlinekursus og samtidigt et kursus med personlig feedback på de skrevne tekster. Det viste sig at valget af kursusform passede mig perfekt, da jeg kunne løse opgaverne uden at møde op til klasseundervisning.

Jeg oplevede et grundforløb som dels var udfordrende, men også støttende i forhold til sprogbrug, tegnsætning, skriveform og ikke mindst noget af en øjenåbner for mig, der stort set kun har skrevet fagligt i forbindelse med mit job i den finansielle sektor - ikke specielt sexet.

Jeg oplevede under forløbet fra kursus 1 og 2 til Masterclass en ny verden startende med et blankt stykke papir hvor historien voksede ud af ingenting og langsomt tog form til små noveller med overraskende vinkler. Jeg har i perioder følt mig helt høj når jeg arbejde på opgaverne fra skolen. Jeg skal ikke forsømme at rose min skrivecoach Lars Stadil som forstod at opmuntre og kritisere i nødvendigt omfang.

Min hustru har været særdeles overrasket over, at hun ikke kunne genkende min nye skrivestil og sprogbrug som kurset har udvoiklet. Hun er meget imponeret og tror som jeg, at bogen jeg nu skriver på er kommet godt i vej.

Jeg kan give mine bedste anbefalinger til disse kurser.

Ann Maj Kruse

​Tak for et fantastisk masterclass kursus. Det har været sjovt, spændende arbejde og ikke mindst det, at bevæge sig dybere ned i litteraturen.

Dine flotte respons på mine opgaver, har glædet mig meget,. Motivationen for at fortsætte skriveriet er blevet til afhængighed for mig. Ha ha
Tak Lars Rudolf. Jeg glæder mig meget til vores samarbejde i “Fortællervinklen”.
Jeg vil jo gerne skrive en bog, eller et manuskript.

Kristiane Kaer

Jeg har i en længere periode haft brug for at kunne formulere mig stramt og målrettet. I projektbeskrivelser af de dokumentarfilm jeg ønskede at virkeliggøre, i kontakten til instanser eller medvirkende, og i teksten til den speak der ofte leder seerne på vej gennem labyrinter af kulturer, lande eller sindelag.

Drømmen om at skrive(en bog) lå og simrede under lag som... kan jeg overhovedet det, og i spredte forsøg, gik jeg til og fra, tøvende og med en følelse af at lysten først indfandt sig, når jeg var igang. Men jeg ville udvise samme fasthed i mælet, som visse forfattere og andre kunstnere udviser med flid og disciplin.

Her gav det mening at melde mig til Forfatterskolens online kursus. Online i eget rum men forpligtet i forhold til tid. En coach i den anden ende sad med sin opmærksomhed og parat med næste opgave. Overspringshandlinger blev 'utidige' og stod i vejen for det fokus, jeg ønskede at opøve undervejs.

Lars Rudolfs cocktail af puf, skub og tillidserklæringer har løftet i retning af, at det lønner sig at tage sine ambitioner som det det er - noget du gerne vil, noget jeg gerne vil.
Jeg var her som en anden Kilroy - og jeg vender tilbage.

​Ann Maj Kruse

"I have a dream". I mange år har jeg længtes efter at skrive en roman. Jeg har sat titlen, men evnen har ikke været der. Jeg manglede teorien bag.

Den har jeg så tilgengældt fået meget, rigtig meget af her på de 2 første kurser.
Drømmen stopper ikke her. Jeg vil gå hele vejen, hvis jeg kan, og det vil jeg.
Lars Rudolf Stadil har været den mest engageret, positive og gode kritikker. Han skubbede mig blidt og roligt fremad, så troen på, at dette her nok skal lykkes, er lykkedes.
Tusinde tak Lars Rudolf.
Jeg fortsætter selvfølgelig med masterclass og vil kravle langtsomt og arbejdsomt op ad.
Tak for nu, og på genhør.

Schanne Østerlev

​Efter at jeg i mange år havde leget med tanken om at begynde at skrive, tilmeldte jeg mig Kursus I og II. Det har været en fantastisk spændende periode, hvor jeg virkelig er blevet udfordret både fagligt og personligt. Jeg har lært at udtrykke mig på en ny måde, afprøvet genre, som jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg skulle prøve.

At skulle sende det skrevne til en fremmed person var på en gang grænseoverskridende og spændende. Den første gang gav det bestemt en del sommerfugle i maven. Men den konstruktive feedback, der hver gang er kommet, har været utrolig lærerig.
Jeg anbefaler stærkt kursus I og II og glæder mig til at gå i gang med masterclass.

Nicoline Haslev-Hansen

​Jeg drømmer om at skrive en bog. De to første kurser på Forfatterskole har givet mig troen på at det kan lykkedes.

Jeg har længe gerne villet i gang med at skrive men har været i tvivl om mine evner og muligheder. Forfatterskolens 2 kurser I og II har givet mig blod på tanden via gode skriveopgaver og konstruktiv feedback.
Jeg glæder mig allerede til Masterclass til august☺

​Melina Mikkelsen

Siden jeg var ganske lille, har jeg været passioneret for at skrive. Mens mine klassekammerater legede ude i solen, holdt jeg mig beskæftiget med at skrive historier. Jeg har aldrig fået gjort mere ud af det og er vel hvad man betegner som værende ”skabs-forfatter”. Men det skulle til at ændre sig. Endelig havde jeg fundet modet til at finde mig nogle skrivekurser og få en reel kritik på mit arbejde. Men hvor skal man starte, når en 2-årig uddannelse på forfatterskolen ikke lige ligger i kortene. Jeg begyndte at støvsuge nettet for alt hvad der var af tilbud – og der var virkelig mange tilbud. Hvor vælger man så det rette. Ja for mit vedkommende fandt jeg forfatterskole.dk. Jeg kunne ikke finde den helt store information af kritik, men flere havde anmeldt siden/kurserne via Deres Facebook, med overvejende positiv feedback. Jeg var fortsat skeptisk mht. kvaliteten af kurserne, men valgte alligevel at satse. Først kursus 1, dernæst kursus 2. Hvor blev jeg positivt overrasket. Der fuldte mange spændende og forskelligartede opgaver, hvor du kommer igennem det mest elementære indenfor prosa. Kritikken er opløftende, positivt, rettende og udfordrende, således at jeg ved hver enkelt aflevering, kunne udvikle mig yderligere, sætte mere præg, samt tilføje værktøjer jeg havde lært mig gennem kurset. Nu er begge kurser afsluttet og aldrig har jeg været mere sulten efter at skrive mere. Jeg føler mig mere stilsikker og er ikke længer bange for kritik, for hvordan kan man ellers udvikle sig. Jeg arbejder på mit eget materiale nu, mens jeg glubsk venter på at Masterclass kurset starter. Til alle Jer, med en skjult forfatter i Jeres indre: kom i gang. Jeg kan på det varmeste anbefale forfatterskole.dk.

Mitzie Pitzner

​Jeg har længe, meget længe, haft lyst til at skrive noget mere. Men har været usikker på en hel del. Hvilken person skulle jeg skrive i? Hvad er fordelene/ulemperne ved de forskellige personer, 1. person, 3. person etc? Hvordan kommer jeg i gang? Og kan jeg i det hele taget skrive? Jeg er efter de to første forløb nu væsentlig mere sikker end da jeg startede. Jeg har fået udfordringer på skriveopgaver, som jeg normalt ikke ville have givet mig i kast med, og som jeg sikkert heller ikke fremover vil give mig i kast med - men lige præcis de opgaver er nok dem, der har lært mig allermest. Jeg har fået en masse ideer til, hvad jeg skal lægge vægt på, hvordan man gør historien sanset og sanselig. Jeg er blevet meget opmærksom på min egen skrivestil for nu ved jeg, hvad jeg skal kigge efter. Jeg har elsket samtlige opgaver og hver gang glædet mig vildt til næste opgave blev lagt op.

Jeg skal helt sikkert også med på masterclass.​

​Annemette Bang

Jeg anbefaler kursus I og II uden tøven, og glæder mig rigtig meget til at gå til tasterne igen med Masterclass.


Det har været spændende og sjovt at arbejde med sprogets stilelementer, poesi og sanselighed. Med lektioner som både understøtter arbejdet med at udvikle personlig skrivestil, og skiftende opgaver som udfordrer og kræver, at man går ind på forskellige sproglige og kreative præmisser. Lærerigt og i fin vekselvirkning. Jeg har haft alt fra fest til hovedbrud undervejs. Perfekt. Alt sammen understøttet af Lars Rudolfs meget nærværende engagement og feedback. Opmuntrende og opkvalificerende på samme tid. Tusind tak for det. Jeg synes min skrivestil er blevet mere personlig, mere flydende og mere tålmodig i det rum.

Som en ekstra lille finesse giver de sproglige redskaber og erfaringer fra kurset også mulighed for at læse litteratur med en ekstra dimension.

Jeg har været rigtig glad for formen med masser af plads til kreativitet, fordybelse og fokus på arbejdet med sprogets elementer. Det afgrænsede, kreative rum online – med fuld fokus på skriveprocessen - passer rigtig fint til formålet.

Kirsten Steengaard (kirsten@mormors-blog.dk)

​Jeg har altid været lidt misundelig på dem, der meldte sig til ”Tegning” og ”Akvarelmaling”, og som fik opgaver og respons. Men jeg har også følt, at det lå noget udenfor mit potentiale. Så i julegave i 2016 ønskede jeg mig et ”Et forfatterkursus på nettet” uden helt at vide, hvad det ville indebære. Mine søde døtre gav mig et Forfatterskole Kursus, og det var en fantastisk åbning for min mangeårige lyst til at skrive.

Det viser sig, at Forfatterskole’s kursus I er lige netop et ”tegne- og malekursus” med ord. Ord, som jeg altid har haft mere lyst til (og talent for?) at bruge end tusch og pensel.
Jeg blev hooked, og tilmeldte hurtigst muligt mig Kursus II, som jeg også har nydt i fulde drag. At få en opgave, at tænke på en løsning, at forsøge at få løsningen til at fungere i tekst. Og at der er nogen, der læser resultatet og mener noget konstruktivt om det. Ohh, det kan man blive helt afhængig af!
Nu skal jeg bare lige afprøve mig selv i ”fri leg”. Er jeg afhængig af at få en formuleret opgave, eller kan jeg formulere opgaven for mig selv. Og er jeg afhængig af at skrive til ”nogen”. Se, det er spørgsmålet, som jeg vil forsøge at finde svar på hen over foråret.
Jeg håber MasterClass bliver resultatet.

Eva Birgitte Jensen​ (e@evabirgittejensen.dk)

​Jeg har nu deltaget i de to første kurser. jeg blev virkelig optaget af opgaverne, da det gik op for mig, at jeg fik kvalificeret kritik retur for mine tekster. Især opgaver, jeg blev bedt om at skrive en ny version af, har jeg lært meget af.

Også en enkelt opgave, hvor vi skulle skrive en såkaldt ”parabase” ind i en tidligere besvarelse, var virkelig udviklende.
Jeg har eksperimenteret med at skrive sanseligt, en skrivemåde, der ellers ikke ligger lige for mig. Det har jeg forsøgt - og jeg har virkelig lært rigtig meget. Jeg har lært at tage det, jeg kan, seriøst og prøve at udvikle det.
Tak for de to første kurser – melder mig også til Masterclass for at lære endnu mere og gennemføre forløbet. Så vil jeg kunne gå i gang med skriveriet for alvor!
Det har også været spændende at læse mine medkursisters opgaver.
Måske kunne I som et nyt indslag i jeres kurser opfordre til, at kursisterne oprettede selvstyrende skrivegrupper?

Anne Mette Ringsted (mette_ringsted@yahoo.dk)

​Tilbage til sproget og sprogets magiske effekter. Det understøtter de mangfoldige ideer og tanker, der kommer frem gennem opgaverne på alle niveauer af kurser. Suverænt understøttet af Lars' kommentarer, som gør at man bliver bedre, reflekterer, prøver igen og - bliver endnu bedre. Man kan selv blive (positivt) overrasket over, efter intense processer. Prøv det af. Det er en rejse værd.

Lisbeth Weitemeyer (lisbeth.weitemeyer@mail.dk)

​godt, jeg tog mig sammen......

Hvor var det godt, at jeg fik meldt mig til forfatterskoles kursus I og II og nu også Masterclass, som jeg ser meget frem til at deltage i. Ikke mindst, da jeg har et personligt skriveri i gang, som jeg gerne vil drage ind i forløbet. Nu ved jeg, at jeg får dygtig og konstruktiv tilbagemeldinger, som jeg kan arbejde videre ud fra, rette til, blive klogere af og på mod på det hele af. Tak for de gode tilbagemeldinger på lige så gode opgaver. Det har været en fornøjelse. Ind i mellem kniber det for mig med tiden til at besvare opgaverne, - men der er altid venlig og imødekommende tilbagemeldinger på det også. Tak for det. til alle, der gerne vil blive bedre til at skrive, og ikke mindst lære noget eller mere om teorien bag skriftlige opgaver og løsninger: Bare gå i gang, meld dig til og glæd dig til forløbet. For mig bliver det næste skridt at lade sende mine eksisterende tekster til Forfatterskole, så jeg kan få et konstruktivt svar på, hvad jeg kan gøre for at komme i betragtning på forlagene. Jeg er fuld af optimisme.

Diane McKennell dianemckennell@gmail.com

J​eg har fornylig afsluttet forfatterskolens kursusforløb I og II og Masterclass. De interessante og udfordrende opgaver og de gode, opmuntrende tilbagemeldinger har været med til at give mig større selvtillid omkring det at skrive kreativt på et sprog, som ikke er mit modersmål. Selv om jeg ikke har ambitioner om at blive en 'berømt' forfatter, har jeg nu en fornemmelse af, hvordan det jeg har lært, kan bruges til at opfylde mine egne skrivedrømmer. Tak for et inspirerende forløb.

Jytte Hansen ​(hansenjytte07@gmail.com​)

​Med opmuntrende og konstruktiv kritik har forfatterskole.dk vakt min spontane skrivelyst til live. Efter at have skrevet meget i mit professionelle virke var mine skriveprocesser stivnet i nogle bestemte mønstre, som kom til at spærre for mit ønske om at realisere en i flere år henlagt drøm om at skrive en roman.


Med deltagelsen i kursus I og II har denne drøm fået nyt liv. Jeg opdagede en stor glæde ved at besvare de opgaver, som forfatterskole.dk lagde ud. Opgaver som ved første blik gav panderynker, men som når jeg gik i gang med dem gav liv til skrivelysten.

Ann Luther Torp​

Det var med let rystende fingre, jeg åbnede mailen med feedback på min første skriveopgave. Én ting er at skrive for sig selv, noget helt andet og sært skræmmende at bede et fremmed menneske forholde sig kritisk til det, man skriver.

Heldigvis viste det sig at være lærerigt, udfordrende og først og fremmest sjovt at deltage i forfatterskolens kurser.
Jeg har gennemført kursus 1 og 2 og har nydt hver eneste gang, jeg har sat mig med computeren for at skrive ugens opgave. Lars Rudolf Stadil har været en både kompetent og venlig guide rundt i forskellige genrer og fortællemæssige greb. Med konstruktive forslag og positive opmuntringer styrkede han mig i troen på, at jeg godt kan sætte ord sammen, så de giver mening for andre. Noget, man jo nemt kan komme i tvivl om, når man kun skriver for og til sig selv. 

Lotte Strandkjær lotte@strandkjaer.com

​Kursus I og II har været inspirerende og berigende i forhold til min skriveproces. Kurserne har skærpet min opmærksomhed i forhold til brugen af flere detaljer og finesser. Kurset har givet mig muligheden for at fordybe mig i områder indenfor skrivningen, som jeg ikke tidligere har beskæftiget mig, og som jeg ikke selv ville have valgt, hvilket har været særdeles lærerigt og også udfordrende.

Feedbacken fra Lars Stadil har været givet med stor anerkendelse. Den har været saglig, konstruktiv, inspirerende, og den har givet mig lyst til at lære mere og skrive mere.
Forfatterskolen får hermed min bedste anbefaling. 

Birthe Krog (bwkrog@gmail.com)

​Tak for et godt kursus I og II - har fået god og saglig respons samt redskaber til at arbejde videre med. Kursusforløbene har gjort mig overbevist om, at jeg faktisk godt kan forfatte tekster. Glæder mig til at tage et masterclass.

​​Brian Bak (brianbak@outlook.com)

Leg med sprog og ord har altid været min helt store interesse, men jeg har aldrig taget mig sammen til at skrive for alvor. Jeg modtog i marts måned en gave fra min datter, der indeholdte 2 bøger med titlen "Bedstefar" på den ene og "Morfar" på den anden. Siderne i bøgerne var tomme, og manglede min livshistorie til mit kommende barnebarn. Jeg valgte "Morfar" bogen, og besluttede mig for, at nu ville jeg lære at skrive rigtigt litterært, for at gøre læsningen og oplevelsen bedre.

Jeg har netop afsluttet Kursusforløb l og ll, hvor Lars Stadil har været min vejleder. Det har været en fantastisk rejse og oplevelse, og jeg glæder mig utroligt til at starte på Masterclass lige om lidt. Lars har været fantastisk i sin feedback, med mange rigtig gode lærende inputs. Jeg har allerede lært rigtig meget, og har fået en stor forståelse for skrivestile. Lars har været en fantastisk motivator, og jeg brænder nu for at skrive endnu mere. Arbejdet gennem e-learning er en dejlig måde at lære på, da man selv bestemmer tid og sted.
Jeg kan kun give Fofatterskole.dk og Lars Stadil mine allerbedste anbefalinger. Tak Lars.

​Helga Luna helgaluna14@gmail.com

Jeg har altid haft lyst til at skrive og tilbage i 2011 udgav jeg en lille digtsamling, eller micro historier på islandsk. Da jeg ville videre men havde behov for sparring og vejledning her i Danmark … meldte jeg mig ind på Forfatterskole.dk

Kursus I + II + Masterclass …opgaverne var varierende og udfordrende (jeg havde ikke skrevet rigtigt på dansk før). Jeg glædede mig altid til Lars Rudolfs feedback der kom positivt og konstruktivt. Jeg følte dengang og kan også se det i bagspejlet at min bevidsthed omkring mit skriveri, udviklede sig i processen.
Undervejs i Kursus II blev jeg syg og måtte melde fra. Jeg aftalte dog med www.forfatterskole.dk at jeg kunne starte igen når jeg var ovenpå. Jeg viste bare ikke at det ville gå nogle år. Efter en lang sygdomsperiode vendte jeg tilbage. www.forfatterskole.dk tog imod mig som en vildfaren brevdue og nu er jeg godt i gang med min videre udvikling som forfatter. Tusind tak …det kalder jeg en ualmindelig god og varm kundepleje. Nu glæder jeg mig til at starte på Masterclass.


God skrivelyst til jer alle
Mvh Helga Luna 

​Hanne Gravesen

Det at tage et skrivekursus er nok noget af det bedste, som jeg har gjort for mig selv længe!

Flere gange gennem årene er trangen dukket op til at lære at skrive fiktion og få en litterær form på mit skriftlige udtryk.
Det ene år efter det andet gik men jobbet lagde beslag på min tid og først i forbindelse med et jobskifte blev det muligt at kaste mig ud i det.
Det har vist sig at være en god løsning for mig med et online kursus, så skrivetræningen kan passes ind på en fleksibel måde.
På nuværende tidspunkt har jeg fulgt forløb 1 og II og skal i gang med Master Class.
Emnerne og vinklerne i opgaverne på forløb I og II har været helt nye og anderledes for mig og jeg har ofte måttet tænke og tumle med ideerne, inden de kunne formes i en fortælling.
Det har både været utrolig spændende men til tider også udfordrende.
Jeg synes, at det især er lærerigt og værdifuldt med den konstruktive feedback, der gives efter hver opgave – ja, jeg har næsten ikke kunnet vente til mailen fra Lars Rudolf dumpede ind!
Det kan være vanskeligt selv at tænke hele vejen rundt om historiens univers og så overser man måske et godt ”twist”, der kunne have tilført en vigtig dimension. Men det har Lars Rudolf blik for!
Dog vil jeg være ærlig og røbe at med hensyn til de anslåede tidsfrister for skrivning af den enkelte opgave, så har jeg ikke kunnet klare opgaverne inden for 40 minutter.​

Helen Catton helencatton@hotmail.com

​Jeg har deltaget i kursus 1 + 2 + Masterclass, og har kun godt at sige om forfatterskole.dk. Kritikken på de besvarede lektioner har altid været saglig, velbegrundet og opmuntrende, og har givet mig lyst til at yde mit optimale. Masterclass har givet anledning til fornyet refleksion angående eget skrivearbejde. Og det er godt at vide at forfatterskole.dk også tilbyder coachforløb og videregående kurser. Hermed mine bedste anbefalinger til forfatterskole.dk.​

​​​Anne Kristine winther (anrumi@live.dk)

Jeg synes det gives god og saglig kritik. 

Og venlige mennesker på forfatterskolen.
Og det er 2.gang jeg er på kursus 1og 2 det kan sagtens gøres igen.​

​Agnete Hentze ​(agnetehentze@gmail.com​)

​Jeg har med stor fornøjelse fulgt de første to kurser og ser nu frem til masterclass. 


Det har virkelig været et lærerigt forløb med varierede opgaver, der både var udfordrende og spændende. Og som satte hovedet på arbejdet!
Det er skønt at kunne mærke udviklingen, og den nye bevidsthed jeg har fået omkring sproget og måden det kan bruges på.

Kurserne kan klart anbefales til alle med fortællerlyst og glæde ved ord.

​Steen Byrdal Christensen byrdal51@gmail.com

Efter dette indlæg, sender jeg min sidste opgave i Masterclass. Det har været en forrygende, forførende oplevelse. Der kun har skærpet min lyst til at skrive og komme videre. En stor tak til Lars Rudolf Stadil, som med sikker hånd har ført mig videre. Du har været enestående, med din kritik, har du konstruktiv opmuntret og vendt det måske negative til noget positivt og målrettet. Hvor jeg hele tiden har kunnet taget et skridt mere, og vandre ind i poesiens verden. Jeg er tændt og fortsætter helt sikkert med at skrive, men hvordan kommer man videre?

Jeg vil slutte med at sige tak, til et langt og godt forløb, hvor lysten til at skrive blev opgraderet i en sådan grad, at jeg ikke holder op med at skrive prosa eller digte. Tak for hele forløbet. Det har været eventyrligt. 

Anders (Anders@lundum.net)

​Hele vejen igennem en fin oplevelse. Forfatterskole.dk er for dig som ønsker lidt udfordring og dybere forståelse af forskellige skrivemæssige værktøjer. To generelt strømlinede kurser med respons i en rigtig fin tone. Ingen større mangler hos forfatterskole.dk, men ingen er selvfølgelig perfekte. Er du usikker på hvorvidt forfatterskab er dig er dette en fin mulighed.​

Helen Catton (helencatton@hotmail.com)

Kursus 1 & 2, er nu formelt afsluttet, og jeg ser frem til at deltage i Masterclass. Jeg skriver meget i forvejen, med det har vist sig at www.forfatterskole.dks opgaver har været vigtige for mig. De har tvunget mig til at skue ind ad og ret dybt for at finde materiale til besvarelserne. Og noget andet interessant er at selv efter besvarelserne er afleveret, arbejder de litterære spørgsmål videre inden i mig. Opgaverne bliver altså til et meget personligt anliggende og kommer til at fylde meget, på den gode måde. Uanset hvad du skal bruge dine forbedrede skriftlige sprogevner til, så er Forfatterskole.dk et godt sted at søge hen. Det er "smart" at eleven kan gå på nettet uanset tid og sted, og skrive sine opgaver. Og det er "smart" at eleven med de litterære interesser rent faktisk kan lande et sted og få konstruktiv kritik. Der er ikke noget at betænke sig på. Hvis du vil være en bedre skribent, så meld dig ind på skolen.

Kærlig hilsen
Helen

Steen Byrdal Christensen (byrdal51@gmail.com)

​Knipler det fingrene af skrivelyst, så overvej kursus via Forfatterskole.dk


Jeg har lige afsluttet kursus 1 og 2 og er ikke blevet skuffet. Tak til Lars Rudolf Stadil, for saglig, konstruktiv og positiv kritik. En kritik, hvor jeg kunne udvikle mig og boltre mig i et univers, der åbnede mine sanser og gjorde det endnu mere sjovt, givende og spændende at skrive. Jeg har helt sikker fået blod på tanden og glæder mig til at fortsætte i MasterClass, som jeg har tilmeldt mig til.

Jeg er blevet udfordret, opfordret. Og til tider, følt mig frustreret. Opgaverne har ikke altid været lige lette at gå til. Derfor er det en fornøjelse med så stor kapacitet og vejledning, som Lars Rudolf Stadil har vist sig at være. Det siger jeg stor tak til.
Jeg er tændt, og glæder mig til fortsættelsen.

Så hop ud i det! Det er pengene værd! Men pas på, for gør I det, bliver I fanget af lysten til at skrive, udvikle, forandre, besnære og gøre mennesker glade.
Mit råd: GØR DET!

Tak for god behandling!

Pernille Dahm Mogensen (pernillemogensen5@msn.com)

Forfatterskole.dk kan varmt anbefales!

Anerkendelse, saglig kritik og udvikling for øje. Jeg er glad for at have fundet et godt sted, hvor jeg kan få lov at boltre mig. Jeg har fuldendt kursus 1 og 2 og har fået blod på tanden...
Gennemgangen af værktøjerne, skrivearbejdet og den efterfølgende kritik giver en skarphed og klarhed i forhold til ens egne evner (og stil - hvis man har en sådan/ har fundet den). Nogle opgaver stiller store krav til én og andre ligger lige til højrebenet, og det i sig selv er en oplevelse.
Det har været en fornøjelse. Tak for god behandling!

​Lise Frederiksen (lisetore@tdcadsl.dk)

Som helt grøn indenfor fiktion har det været ualmindelig spændende og udviklende at gennemføre kursus 1 , 2 og masterclass. En helt ny verden har åbnet sig for mig, og jeg er meget taknemmelig for at have haft muligheden for at stifte bekendtskab med denne verden. Man bliver på kursus 1 og 2 introduceret til forskellige stilistiske værktøjer og kan på masterclass få disse værktøjer i spil. En kæmpestor tak til Lars, som på fantastisk og professionel vis guider og opmuntrer. Jeg kan virkelig anbefale disse kurser til andre, som gerne vil opleve glæden ved at skrive fiktion.

Lulu Jensen (lulujens@gmail.com)

​Jeg er utrolig glad for at jeg endelig bestemte mig for at melde mig til forfatterkurset for det har været noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i senere tid. Jeg har nu færdiggjort Kursus 1 og 2 og glæder mig til Masterclass. Jeg føler, at jeg er blevet udfordret personligt og kreativt med opgaver, som har udvidet min horisont, og det har været en stor fornøjelse at kunne fordybe sig i den kreative og kunstneriske proces. Jeg vil gerne rette en stor tak til min lærer igennem forløbet, som har inspireret, opmuntret og givet vældig gode råd og forslag til forbedring, hvor det var nødvendigt. Jeg har lært en masse nyt om det at skrive og fået styrket troen på mine evner. Jeg kan varmt anbefale kurset.

Mvh. Lulu

​Rebecca W B Lund (rwblund@gmail.com)

Jeg har idag afsluttet kursus II og ser nu frem til Masterclass forløbet.

Kursusleder har givet mig sikkerhed for at jeg har evnerne til at skrive og, ikke mindst, skrive sanseligt. Derudover har de meget forskelligartede opgaver og udfordringer givet mig mulighed for at skrive mig frem til min helt egen stil som "forfatter". Det er en utrolig gave at finde sin egen stemme, at nå til et sted hvor man på den ene side er åben overfor udfordringen men på den anden side tillader sig at fortolke opgaverne således at man ikke føler at man går på kompromis med sig selv.

Kursusleders feedback har været positive, konstruktiv og opmuntrende. Kritikken var sjældent direkte, men nærmere viklet ind i en fortælling om skrivekunsten og forskellige forfattergreb. Kritikken lå og lurede mellem linjerne.


Der skal ikke herske nogen tvivl om at det indtil videre har været et lærerigt og berigende forløb som jeg varmt vil anbefale enhver der ønsker at udfolde sig på den front.

Hanne Voigt Juhl (hannevoigtjuhl@mail.dk)

​Jeg er begyndt på et online skrivekursus på www.forfatterskole.dk. Opgaverne har et skriveteknisk sigte. Samtidig tager de udgangspunkt i enten erfaringer eller andet, næsten alle, vil jeg tro, på en eller anden måde kan relatere til. Læreren, der giver tilbagemelding efter hver eneste opgaveskrivning, er sød og god til at rose. Når min aflevering ikke er ordentligt gennemarbejdet med hensyn til det, der var lektionens formål, har han en uendelig fin måde at forklare på, hvordan det var meningen, opgaven skulle være løst. Så får jeg mulighed for at skrive det gode, jeg allerede har lavet, igennem igen, så det bliver endnu bedre. På den måde får jeg arbejdet med det, der var lektionens læringsmæssige pointe. På en måde gør han en masse og på en måde næsten ingenting, der alligevel gør det hele, i hvert fald for mig. Jeg er blevet helt forelsket i at skrive. Det er et forløb på tre kurser fordelt over 3½ måned, jeg har valgt. Her mod slutningen af kursus II er jeg ved at være nedsmeltet til min basisproblematik, hvad det at skrive angår. Men udfordringerne er også blevet større på vejen hertil. Jeg har faktisk brugt meget tid på at forberede mig til at kunne skrive de sidste opgaver og efterhånden også på selve skrivearbejdet. Men jeg har fået bearbejdet nogle dybe og også smertelige erfaringer på den måde. Uden det er blevet tungt. Det har givet mig meget indsigt. Jeg har fået lyst til at skrive mere, fået blod på tanden. Jeg glæder mig til at se, hvad det foreløbigt sidste kursus bringer.

Bente Hahne (bentehahne@gmail.com)

​Jeg har nyligt afsluttet kursus II, og det har på mange måder været en øjenåbner. Og en udfordring. Jeg har altid elsket at lege med ord, men kurset har virkelig lært mig, hvor vigtigt det er også at inddrage sanserne i det, man skriver, så indholdet bliver levendegjort, og læseren kan danne billeder. Først da bliver det interessant for andre at læse. Og så bliver skriveprocessen faktisk også mere spændende for en selv. Jeg har opdaget, hvordan det at blive stillet en opgave og guidet på en konstruktiv måde kan afsløre skjulte potentialer. Alt i alt en rigtig god oplevelse - og lyst til flere udfordringer!

Inge Sandal (ingesandal@me.com)

​Spændende og udfordrende kursus I og II med meget forskelligartede opgaver, som i starten var lidt skræmmende. Men de seriøse og personlige tilbagemeldinger fra Lars Rudolf gav blod på tanden og tro på egne forfatterevner. Et meget givende og udviklende forløb.

Mine bedste anbefalinger.

​​Kim Risør (kr.invest@hotmail.dk​)

Jeg kan se tilbage på et fint kursusforløb med interessante og spændende opgaver. Derudover har jeg oplevet en fin og udviklende feedback fra Lars, som også sanser at presse fornuftigt på for at få det bedste frem.

​Hanne Jensen (hannejensen1965@gmail.com)

Jeg har deltaget i kursus 1 og 2, og det har været en rigtig god oplevelse. Der har været spændende og meget forskelligartede opgaver.

​Der har været et tema i hver opgave. Oplæggene har været gode og fyldestgørende, og så har der hver gang været en lille tekst med stof til eftertanke.

​Lars Rudolf har givet en positiv og konstruktiv kritik. Hvis der var noget, der kunne gøres bedre, har der altid været en god vejledning og en coaching gennem forløbet.

​Jeg føler, at jeg har udviklet mig og har prøvet at skrive i forskellige genrer. Det er til min egen overraskelse lykkedes at skrive et digt.

​Forfatterskolen kan varmt anbefales til andre, der har lyst til at skrive. Spring ud i det. Du vil ikke fortryde.

​Jeg regner helt klart med at vende tilbage senere og prøver kræfter med Masterclass

​Marie Louise Friderichsen (allingklosterskov@gmail.com)​

Jeg har gennemført kursus forløb 1 og 2. Det har været aldeles sjovt at få opgaver, man ikke normalt ville have lyst til at skrive om og så skulle give sig i kast med processen. Det har imidlertid lært mig meget om, hvordan jeg griber skriveprocessen an og om ikke altid bare at vælge det, der falder en lettest og ligger lige for.

Kritikken, som man imødeser med spænding og nervøsitet, er altid konstruktiv og positiv. Ting, der kunne ændres eller forbedres, anvises med næsten for mild hånd, men er alligevel til stede, hvis man læser mellem linierne.
Alt i alt en meget positiv oplevelse og jeg glæder mig til det videre forløb!

​Jens Vibe Michelsen (jensvibemichelsen@gmail.com)

Lektionerne på kursus I og II falder i to dele: En tematisering af litterære eller stilistiske virkemidler. Og en indholdsmæssig overskrift til den skriftlige fremstilling. Jeg erfarede, at der er et 'herre- og tjenerforhold' mellem de to. Mon ikke det et generelt forhold? For mig gav det flow at lade kravene (forslagene) til indholdet være herre og 'virkemidlerne' være tjener. Introen til én af de tidlige lektioner betoner det: at teksten skal tage over, så læseren ikke kan mærke forfatteren. Forfatteren skal lade (personerne i) historien bære sit ærinde frem. Det var især lektionen om trivialtekst, der var en øjenåbner for mig i den henseende.

Jeg har oplevet en feedback, som indeholdt en kommentar til min opgaveløsning, efterfulgt af en perspektivering. Det er brugbart! Jeg er kommet videre med mit skriveri i forløbet med Lars Rudolf, og jeg håber vi kan fortsætte.
Jeg savner et fysisk forum med andre læsende forfattere, men ved at det ligger uden for rammerne af forfatterskole.dk. Men principielt bør det indgå i enhver forfatterskoles plan!
Jeg er indstillet på, at feedbacken i masterclass modulet får en tydeligere kant af kritik - som jeg kan bygge videre på. Indtil videre tak.

​Andrea (cirkeline.ww@live.dk)

Jeg har nu færdiggjort kursus 1 og afsluttede forløb 2 i sidste uge.

Jeg har lært alverden igennem disse to kurser og jeg klapper mig selv på skulderen jævnlig for at være sprunget ud i det.
Jeg har altid elsket at skrive og har igennem hele mit liv brugt ord og det at skrive som en form for selvterapi. Jeg har da også altid vidst at jeg godt kunne finde ud af at formulere mig nogenlunde skriftligt, men jeg er nu blevet bekræftet i, at jeg faktisk er begavet omkring dette.
Kurserne har ikke kun givet mig en masse fagligt, som de bestemt har(!) men for mig har det lige så vel været en personlig gevinst og succesoplevelse at deltage.
Responsen på mine opgaver har været imponerende "let forståelig" og jeg føler virkelig at have forstået hvor, hvornår og hvordan jeg har kunne optimerer mit sprog skriftlig.
For mit vedkomende, har det været en absolut fantastisk oplevelse.
Jeg glæder mig allerede til kursus 3 starter.
Foreløbig STORT tak til forfatterskolen herfra.

​Else​ (elsesmith@hotmail.com)

Jeg har lige afsluttet kursus I og II. Det har været en utrolig lærerig proces, hvor jeg langsomt men sikkert har arbejdet mig igennem en stor variation af opgaver. Jeg har hele vejen fået utrolig konstruktiv kritik og inspiration fra min lærer Lars Rudolf Stadil.

Det var for mig nyt at tage et kursus som dette. Jeg har altid været optaget af sproget og den magt det behersker, men efter disse kurser er jeg blevet endnu mere forelsket. Læser lige nu sidste bind af Min Kamp af Knausgård og kan mærke, at jeg læser anderledes, forstår bedre forfatterens hensigter.

Skal lige holde en kort pause, og vender derefter tilbage til Masterclass.

Disse kurser kan anbefales til alle der gerne vil arbejde med og lære om sprog. 

Palle Fogh (pallefogh@gmail.com)

​Det har været en meget forskelligartet type opgaver, som vi er blevet præsenteret for i lektionerne. Nogle lettere at gå til end andre, men fælles for dem er, at de har været udfordrende og spændende. Jeg har nydt at være i elevrollen, nydt at kunne fordybe mig i at skrive - bare for min egen skyld, og jeg har sat stor pris på den hurtige og empatiske lærer - også selvom det bare er på skrift!

Jeg skal lige trække vejret frit (uden 'forfatter-lektier') et par uger, men har stor lyst til at fortsætte med næste kursus.

​Nanna (nannariedel@live.dk)

​En spændende og udfordrende rejse det har været, at tage både kursus 1 og 2 - jeg har helt klart fået noget ud af det, og kunne muligvis godt finde på at snuppe Masterclass oveni. Kan klart anbefales, hvis man vil udfordre og udvikle sine egne skrive evner.

Marianne ​(marianne.bislev@live.dk​)

​Jeg har lige afsluttet kursus I og 2 og det har været en herlig rejse som har budt på mange forskellige opgaver, og jeg har sandelig også lært, at der er nogle genrer jeg brænder mere for en andre og det har givet mig en langt større respekt for de forfattere som kan det som jeg ikke kan. Men med skriveriet er det som med alt andet - man skal lære grundreglerne før man kan finde sin egen personlige form. Hele forløbet har været styret meget kompetent og med megen humor af Lars Rudolf hvis mail med kritik af den konstruktive slag, har været ventet med både spænding og ærefrygt.

​Linda (anewbeginning@lic-mail.dk)

Til min helt igennem fantastiske underviser, Lars Rudolf!

Yes! Jeg har netop afsluttet Masterclass. Jeg er så stolt. Og tænk, nu sidder jeg her med dette, for mig, helt fantastiske bevis for, at jeg virkelig er i fuld gang med at leve min store drøm ud.

Tusinde tak, Lars. Uden dig var jeg aldrig nået så langt.

Om jeg fortsætter? Oh yes. Jeg har allerede meldt mig til Fortællervinkler.

Rigtig god sommerferie til alle.

Bedste hilsner

fra

Linda

​Ela karina Sørensen (elakarina1609@gmail.com)

De to første kurser har været en eventyrlig rejse. Kursus I, styrker selvtilliden. Kursus II, udfordrende og lærerig.
Nu ser jeg spændt frem til slutningen på denne fantastiske rejse, hvor den indre forfatterspire har fået noget gødning og virkelig har fået lov til at gro.
Jeg er i gang med min første roman, så disse fantastiske værktøjer, som jeg har lært her er helt klart noget, som jeg kan bruge.

KH
Ela Karina

Zarah Juul (zarahjuul@gmail.com)

Mange tak for to gode kurser. Man kommer vidt omkring og den foreslåede tidsramme har været en god udfordring at arbejde under. Også den meget positive og bestemt konstruktive feedback har været god, og motiveret mig til at finde tid til opgaverne i en ellers travl hverdag. Jeg håbede, at få hul på skriveriet, og det har jeg fået, tak. Derudover har jeg også fået en masse gode værktøjer med, som kan trækkes frem under min fremtidige skrivning. Tak for denne gang.​

​Lene Møller Nielsen (lenemollern@gmail.com)

Helt overraskende meldte jeg mig til kursus I, derefter kursus II og nu er jeg også tilmeldt Masterclass...
Jeg har aldrig tænkt, at jeg skulle skrive, men det seneste år, kom jeg tilfældigvis i gang med det, og blev fra uventet hånd opfordret til at fortsætte.
At få så positiv, men samtidig også konstruktiv kritik af Lars Rudolf Stadil har været noget af en overraskelse og ligeledes en inspirationsilde til at fortsætte med at skrive.
Jeg glæder mig til Masterclass, hvor der vil komme endnu mere konstruktiv kritik, som jeg kan bruge fremad.
Det har været en sand fornøjelse at følge de to kurser, og jeg har hver uge glædet mig til at se, hvad næste opgave skulle handle om.

​Anne Kristine Winther (anrumi@live.dk)

hej jeg har været på kursus I og II og begynder nu på masterclass. Jeg synes man bliver udfordret. Men så udvikler man sig jo også kun. Og kritik bliver mere og mere detaljeret det er godt. Jeg synes at lars synes jeg kan skrive. Det med selvtillid er blevet bedre. Mvh Anne Kristine

​Linda (anewbeginning@lic-mail.dk)

Til min helt fantastiske underviser, Lars Rudolf!

Tusinde tak for din altid dejlige og positive måde at give respons på. Jeg har nu været igennem kursus 1 og 2. Hvor har jeg dog lært meget. Jeg glæder mig så meget og ser med stor spænding og forventning frem til at påbegynde Masterclass. Og når jeg så har afsluttet dette sidste forløb i denne omgang og har modtaget mit kursusbevis, vil jeg være så stolt. Det her har været min helt store drøm lige siden, jeg som lille pige lærte at skrive.
Men selv når jeg har modtaget dette fantastiske bevis på min deltagelse, har jeg stadig og heldigvis, rigtig meget at lære.
Derfor er der stor sandsynlighed for, at jeg fortsætter her på Forfatterskolen og tilmelder mig de andre spændende tilbud.

De bedste hilsner
fra
Linda

​MIchael Iversen (michael.iversen@hotmail.com)

Jeg har været igennem kursus 1 og 2.
Det har været udfordrende og spændene at blive bedre til at skrive frem til nu.
Jeg er blevet bedre til at skrive poetisk og noget der kan give god malerisk billede med sanser.
Jeg har også fået af vide at nogle var sjove og komiske historier som eksempel med De 2 meter høje rotter med gevær og store skyder.
Det har også været hårdt ind imellem men godt
En dejlig følelse at jeg har lært noget.
Det har været spændende og varieret at følge lektionerne.
Jeg er spændt på at komme vider til masterclass.
endu en gang mange tak.

​Halla

Du kan risikere at udvikle din lyst til at skrive.

Det må være min overskrift på kursus 1 og 2. Opgaverne er varierede, din egen stil bliver udfordret i forhold til opgaverne og mine svar er blevet modtaget med både ros og konstruktive forslag til forbedringer, og mulighed for at lave om, og om, og om og stadig få ordentlig feedback.
I opgave oplæggene bliver man både det ind i det skriftlige sprogs verden og får lidt at tænke over. Så jeg er blevet beriget. Og jeg er spændt på masterclass og håber på at blive endnu mere udfordret og bedre.
Så læser du dette for at se om kurset er noget værd, så kan jeg konstatere at jeg har nydt det indtil nu.

​Laika Thorbek (laikathorbek@yahoo.com)

Det har været en fornøjelse at svare på opgaverne i kursus l og ll. Dejligt m positiv kritik og spændende opgaver. Det har givet skrivelyst og selvtillid.

Ellen (ellen.guldager@live.dk)

Det har været en stor fornøjelse at følge kursus l og ll - og at have Lars Rudolf som vejleder. Når øvelserne ikke måtte vare længere end 20 - 40 min. - har jeg skrevet uden at tænke på hvordan og til hvem. Det - og så den fine ros - har givet blod på tanden til at skrive mere og skrive for alvor MEN jeg kunne godt have tænkt mig, at der også indimellem blev stillet lidt større krav eller at der kom lidt negativ kritik. Så fint kan det jo ikke have været det hele...I hvert fald takker jeg for den venlige imødekommenhed ( og forståelse for mine tekster )- og for at give mig selvtillid! Så måske savnede jeg alligevel ikke den negative kritik ?

​Óluva Rasmussen (oluvarasmussen@gmail.com)

Jeg har nu gennemgået kursus I og II. Igennem dette forløb er jeg blevet udfordret til at skrive alt fra prosa, berettende, poetisk, drømmerisk, talende m.m. - Desuden har jeg nu skrevet mit første vellykkede digt. Igennem hele forløbet har jeg fået konstruktive, væsentlige og informative tilbagemeldinger. Dette har så resulteret i en mere stilsikker og etableret skrivemåde. Alt i alt, et meget gavnligt og lærerigt online forløb, hvor jeg kan skrive præcis når det passer mig indenfor en given tidsramme.

​Krista Mereta Hansen (mereta@stofanet.dk)

Jeg har nu gennemgået Kursus I og II. Det har været et spændende, morsomt og anderledes kursus. Ikke altid lige nemt, at gå til, men med et lille spark fra Lars Rudolf, i ny og næ, lykkedes det. Jeg har følt det befriende, at skrive, og ser med forventning frem til Massterclass kurset.

Hilsen Krista

​Annette Sommer (asommer43@gmail.com)

Efter kursus I og II er mit sprog, og tilgang til det, blevet strammet betydeligt op. Ligeledes er jeg blevet ikke så lidt klogere på den grammatiske vinkel og hvad det betyder for udtrykket. Der er meget at arbejde videre på.

​gitte (birgitte@birvonsta.dk)

”Velkommen på kursusforløbet. Undertegnede skal være jeres kursusleder, og skulle der være problemer med login eller spørgsmål mellem lektionerne, må I endelig maile til mig”.

Det var de første ord Lars Rudolf skrev til mig, da jeg med bævende hjerte og rystende fingre, havde taget springet og meldt mig til et skrivekursus. Men det blev ikke de sidste ord. Jeg kom på en sand rejse de næste måneder udi diverse genre, forfattervinkler, prosaens magi , indirekte beskrivelse og meget mere.
Jeg vinterbadede, blev en heks, der spiste æbler samtidig med, at jeg tænkte tilbage på en barndom i min mormors kolonihave hus, havde mareridt, skrev digte. Hver opgave var en udfordring og blev sendt afsted med svedige fingre. En ting er at sidde og hyggeskrive lidt, noget andet er at blive vurderet af en rigtig, anerkendt forfatter, der har fået udgivet flere bøger.
Men min frygt for at få at vide, at det var da noget værre bras jeg skrev, og jeg kunne få pengene tilbage! blev gjort til skamme. Jeg er blevet holdt i hånden hele vejen af Lars Rudolf. Jeg har kun ros til overs for hans arbejde med mig. Altid en feed back med masser af konstruktiv kritik. ”Prøv lige at juster lidt der, eller flot opgave, hvor du har forstået Parabasens væsen”.
Hvem havde nogen sinde troet at Parabaser skulle blive af en del af mit liv.
På Masterclass gik det for alvor vildt for sig. Jeg skulle beskrive en person, jeg gerne ville have mig med i de næste opgaver. Den udfordring var jeg lige ved at blive kvalt i, men det endte med, at jeg fik strikket en person sammen, som jeg har brugt som hovedperson. En helt igennem en svær, men skøn oplevelse og igen stor ros til Lars, der har opmuntret mig til at holden fingrene på tasterne og være tro mod min egen stil, også når jeg tænkte, at det jeg skrev, måtte kede enhver til ulidelighed.
Det har været en stor oplevelse for mig at skulle skrive så målrettet, som jeg har gjort på dette skrivekursus, og jeg kan kun anbefale alle at prøve kræfter med et skrivekursus på Forfatteskolen.
Jeg kaster jeg mig nu ud i nye vinkler, forfattervinkler, hvordan det vil gå, ved jeg ikke, men så længe Lars Rudolf holder mig i hånden med sin inspiration og positive kritik, tror jeg ikke det kan gå galt.
Så hvis du læser mit indlæg med henblik på at blive afklaret om et skrivekursus er noget for dig, vil jeg bare sige: PRØV DET!! Det er alle pengene værd!!
Hilsen
Gitte

​Nina (ninavibekedahl@hotmail.com)

Et værksted for ord

.
Jeg har fulgt Forfatterskolens kursus 1. og 2. del. Det har gjort mig bevidst om ordenes værdi og om sætningernes indbydes samspil. Noget har været svært for mig, men det, at kursuslederen aldrig har accepteret den nemme løsning, men vejledt og kommet med konstruktiv kritik, har gjort, at jeg har fået et bevidst forhold til ord og den genre, som opgaven beskæftiger sig med. Det er ikke opgaver for opgavens skyld, men de udvikler evnen til at fokusere.

Jeg kan kun varmt anbefale kurset til alle, der gerne vil arbejde med sproget som formidler og skaber af tekster, digte, noveller og bøger.

Betragt din lærer Lars Rudolf Stadil som en sprogets gourmet, der åbner dine sanser for ord ene, deres farve og kraft. Jeg er kun lige ved at, lærer det, og fortsætter naturligvis på Master Class.
Nina

Marianne Worm (worm@dsa-net.dk)

Solens stråler lokker til pause, så lungerne igen fyldes af frisk luft, og hjertet varmes op indefra. Det giver ny energi til at finde plads til en parabase i forrige lektions tekst. Til at lade prosadigtet flyde af sig selv tilsat et mål fantasi. Til at iklæde sig profetens gevandter og lade sig inspirere af Martin Luther King. Solen lokker til at lade sig forføre af udfordringen i den næste opgave, så den næste og så endnu en. Til at tænke over de små noter ”Til almen overvejelse” til hver lektion; hvad ordene og deres sammenstilling åbner op for af nye fortællinger. For fortællinger er det alt sammen. Som der kommer feedback på hver gang med gode råd. For mig har det gjort en verden til forskel. Tak Lars Rudolf Stadil!

Marianne​

​Amalie (albaulven@gmail.com)

Jeg har fulgt kursus I og kursus II og har haft glæde af det. Lektionerne har været forskellige og man er blevet prøvet i genrer som man måske ikke normalt ville give sig i kast med, hvilket nogle gange har været en sjov og underlig forandring fra de ting jeg normalt skriver. Feedbacken har været god, da alt omtales positivt. Er der ting der kunne være blevet gjort bedre, er der et forslag til hvordan det kunne være blevet gjort bedre på. Jeg har værdsat denne konstruktive kritik.
Hilsen Amalie

​Peter Døssing (pdo@dossing.dk)

Jeg har fulgt kursus I og I med stor fornøjelse
Et brevkursus på computeren var nyt for mig. Du kan selv bestemme hvornår du vil løse opgaverne og der er ingen transport. Jeg kunne godt savne nogen at tale med undervejs, til gengæld har Lars Rudolf været flink til at kommentere besvarelserne og komme med gode råd og hjælpe undervejs

Den 25. marts starter jeg på fortællervinkler, det glæder jeg mig til .

En uventet gevinst er at jeg får mere ud af læse en bog. Nu kan jeg genkende de teknikker jeg har lært og det giver en god indsigt i hvordan de professionelle udnytter de forskellige muligheder, bevidst

Jeg kan varmt anbefale at følge de her kurser til en overkommelig pris .

De bedste hilsener
Peter Døssing

​Janus Kragerup Sørensen (j_kragerup1@hotmail.com)

Jeg har gennemskrevet kursus 1 og 2, og undervejs har jeg gjort mig refleksioner som du, der overvejer forfatterskole.dk’s tilbud, måske kan have glæde af.


Først og fremmest handler det om forventninger. Det mest givende ligger, for mig, i selve arbejdet med teksten; at få den tekst jeg har i hovedet til at træde ud af skærmen, uden at gå omvejen omkring mine tanker. Det har til tider været frustrerende at få feedbacken, da jeg føler at have lagt mere i teksten en der uddrages i responsen. Jeg tænker at det er et vilkår ved forfattergerningen, og således en god øvelse i sig selv. Men forvent at der bliver kommenteret på lektionens indhold og ikke så meget på det der ligger udenom.

Når det er sagt, så fortjener Lars Rudolf Stadil ros for sin saglige og anerkendende respons. Altid med udgangspunkt i besvarelsen formår han at fremhæve det positive og konstruktivt vejlede på udviklingspunkterne. Feedbacken er en blanding af abstrakte refleksioner over skrivekunsten og konkrete teknikker til at stramme den indsendte tekst op.

Min største anke er tidsrammen for opgaverne (kursus 1: 20 min/lektion; kursus 2: 40 min/lektion). Jeg har ofte følt at 40 minutters arbejde med en besvarelse kun er tilstrækkeligt til at nedfælde en tankestrøm som jeg selv kan se mange udviklingspunkter i. Men når jeg har muligheden for at en dygtig forfatter kommenterer på den, så vil jeg gerne have kommentarerne på en gennemarbejdet tekst – vejledning i hvordan mit bedste kan gøres bedre. Derfor har jeg arbejdet efter dogmet at tidsbegrænsningen nærmere bestemmer længden på besvarelsen, end hvor høj kvaliteten er.

Opgaverne i kurserne er alsidige. Nogle har været dissiderede benspænd som har krævet at jeg skrev mig ind på indholdet, mens andre har været lige til at gå til. Den kombination har været givende, og har trukket mig ned ad veje som jeg ikke har været på før. Retrospektivt er det næsten benspændene der har givet de største indsigter.

En sidste refleksion som har fyldt, og som altid fylder i lignende situationer: Hvornår taler medarbejderen der skal sælge sit produkt, og hvornår taler den oprigtige og velmenende vejleder? Jeg har i kurserne haft indtrykket af at Lars Rudolf taler ud fra den oprigtige og velmenende position, og det er i særdeleshed det han skal have ros for. Min skrivelyst og selvtillid som forfatter er gennem kurserne blevet opbygget, og dette har Lars Rudolfs engagerede tilgang i høj grad bidraget til.

Jeg kan varmt anbefale forfatterskole.dk.

​Margaretha Thomsen (margaretha@stofanet.dk)

Tak for to meget inspirerende skrivekurser. Jeg glæder mig til Masterclass.
Det bedste ved kurserne er Lars' konstruktive kritik. Hvad har jeg gjort godt, og hvorfor er det godt. Hvad kunne jeg gøre bedre, og hvordan gør jeg det. Mange hilsner fra Margaretha

​Maya Nissen (mayanissen@hotmail.com)

Tak for tre gode skrivekurser (1,2 og Masterclass).
Det har været super spændende og lærerigt. Kurserne er rigtig godt bygget op i indhold og sværhedsgrad, og Lars har givet gode og brugbare kommentarer og redskaber, der har hjulpet mig til at udvikle min skrivning. Dejligt at mine tekster er blevet læst nøje og kommenteret på - endda af en kyndig person - i stedet for at havne i skrivebordsskuffen, som de jo så let kan komme til Skrivelysten er på sit højeste her hos mig, og det kan jeg særligt takke dette inspirerende forløb for

Venlig hilsen Maya

​Jakob Jensen (Jakobj42@gmail.com)

Jeg har haft stor fornøjelse af skrivekursus I og II hos forfatterskole.dk. Den helt store forskel i forhold til andre skrivekurser jeg har prøvet er niveauet hos den undervisende forfatter. Det er dygtige og talentfulde folk som er gået den vej, man selv drømmer om at gå engang. Sjove og lærerige kurser.

​Mia Nielsen (ulfimia@msn.com)

Det har været en god oplevelse og rart at høre noget feedback på de ting jeg skriver. Jeg har nemlig altid nydt at skrive har bare aldrig været modig nok til at lade andre læse hvad jeg skriver før nu. Det er derfor rart at det har været en sådan positiv oplevelse fyldt med udfordringer.

Hilsen Mia Nielsen

​Karen K. Larsen (karen@perkl.dk)

Endnu et spændende kapitel er afsluttet - masterclass - og et nyt kan begynde. Det er dejligt at få lov at lege med ordene og sproget - og så få konstruktiv tilbagemelding efterfølgende. Lige til at blive sulten af - efter flere udfordringer. Fedt at mærke, at Lars Stadil sætter sig ind i "mit" univers, og giver mig mod til at fortsætte skriveriet. Det mest meningsfulde, jeg længe har lavet. Bedste hilsener - og god skrivelyst til alle andre - fra Karen K. Larsen.

​Jette Hemmingsen (hemming@post.tele.dk)

Det har været meget lærerigt og sjovt at deltage på kurserne 1 og 2. Det har været spændende at få udleveret et oplæg og derfra skulle lave en fortælling. Spændende at mærke at det kun er ens egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan handlingen skal udspille sig. Desuden kan man mærke de forskellige teknikker og begreber, når man nu læser andres bøger.
Tak til Lars Rudolf Stadil. Du giver inspiration og selvtillid og lyst til at fortsætte.
Venlig hilsen Jette Hemmingsen

​Jess Jessen-Klixbull (jjk@han-mar.dk)

En fantastisk rejse i ordet der åbner op for ukendte teknikker og muligheder. Jeg blev glad undervejs.

​Per Løngreen (longreen@privat.dk)

Feedback på kursus fortællervinkler.
Jeg syntes det har været et godt kursus, med mange for mig nye begreber og skrivevinkler, som jeg får gavn af, når jeg skal skrive i fremtiden.
Jeg har selv oplevet en positiv udvikling, som blandt andet, har gjort mig mere fri, bevidst og nuanceret i mine skrivemåde. Jeg kan ikke vurdere, om jeg har udviklet min egen skrivestil?
Lars,jeg er meget glad for din saglige positive, respons på mine opgaver.

​Bent Dammand (bentdammand@gmail.com)

Det hat været lærerigt at være med, men også sjovt og spændende. Det er en hel ny verden for mig, men dejligt at lære nyt i min alder. Man mærker når man bliver grebet af noget og den følelse har jeg her. Lars Rudolf Stadil har været inspirerende for skriveglæden, og man ønsker at fortsætte.
Med venlig hilsen Bent Dammand

​Karen K. Larsen (karen@perkl.dk)

Jeg har fulgt kursus 1 og 2, og det har vært en øjenåbner for mig. Jeg har dels fået "prikket hul" ind til noget, jeg ikke vidste, jeg kunne, dels fået sat ord på elementer i skriveriet, jeg rent intuitivt kendte, men aldrig før har vidst, hvad hed. Udfordrende opgaver og konstruktiv feed back, det har været essensen. Jeg glæder mig bare til næste kapitel i forfatterskolen. Med venlig hilsen Karen K. Larsen

​Anders Jensen

Jeg har nu deltaget i kurserne I, II og Masterclass. Disse har inkluderet spændende opgaver, der har ført til lærerig og brugbar kritik. Forløbet har haft en god struktur, med rig mulighed for at benytte de redskaber, som man har fået med på vejen. Især på Masterclass følte jeg, at dette gik op i en højere enhed.
Jeg har haft stor glæde af kurserne og kan varmt anbefale dem til folk med interesse for at skrive og udvikle sine færdigheder! Tak til Lars Rudolf Stadil for et rigtig godt forløb.
Vh. Anders

Oplæg & indlæg fra vores kursister 

Nina Kirkmand: "Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)"

Winnie Kyster: "Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole."

Læs flere oplevelser her​

Seneste nyheder​

 • Kursus I & Kursus II
​De næste kurser starter mandag d. 5. august.  Tilmeldingen er åben.
Klik her
 • Réaliser dine forfatterdrømme
  Klik her
 • Skrivekurser for børn & unge
  ​De næste kurser starter mandag d. 5. august. Tilmeldingen er åben.
  Klik her
 • Kursus I, kursus II & masterclass med rabat
  ​Klik her

Forfatterskole  LTD telefon: 7134 5900

company no.: ​13318531