Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rejs & Skriv​

www.forfatterskole.dk tilbyder nu, i samarbejde med Aarhus Charter, rejser til Cypern og Tyrkiet næste gang i efteråret 2024.

Hvem drømmer ikke om at sidde ved den azurblå pool med en margarita på bordet ved siden af og skrive en roman?

Hvem drømmer ikke om at kunne fordybe sig skriftligt i dagens store oplevelser i fred og ro, efter solen er gået ned og varmen stadig hænger tungt i mørket?​

Skriveferien er en variant af den aktive ferie, hvor du én gang om dagen går online og får skriveteknik og en tilhørende øvelse, som er skræddersyet til det pågældende rejsemål, og som du kan tage med ud i landskabet.

Efterfølgende gives der feedback af kursusleder (via mail) på din skriftlige besvarelse. Besvarelsen kan du sende til de øvrige, som er med på holdet. Det vil sige de øvrige rejsende. Det giver dig mulighed for at møde de andre rejsende på en ny og tættere måde, når I er fælles om at dele hinandens skriftlige formidling af de store, kulturelle oplevelser, som ligger i forlængelse af de formulerede opgaver.

Der vil desuden blive rig mulighed for at opleve rejsemålets mennesker og dets særegne kultur, uden at have en opgave hængende over hovedet. Skriveøvelserne er tænkt som et supplement til dagens øvrige og naturligvis frivillige gøremål.

Har du særlige skriftlige opgaver, vil vi kunne skræddersy programmet, så det passer netop til dine behov.

Skriv til os for at få et program.

Send en mail, hvis du vil reservere en plads eller have mere information.​

Oplæg & indlæg fra vores kursister 

Nina Kirkmand: "Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)"

Winnie Kyster: "Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole."

Læs flere oplevelser her​

Seneste nyheder​

 • Kursus I & Kursus II
​De næste kurser starter mandag d. 5. august.  Tilmeldingen er åben.
Klik her
 • Réaliser dine forfatterdrømme
  Klik her
 • Skrivekurser for børn & unge
  ​De næste kurser starter mandag d. 5. august. Tilmeldingen er åben.
  Klik her
 • Kursus I, kursus II & masterclass med rabat
  ​Klik her

Forfatterskole  LTD telefon: 7134 5900

company no.: ​13318531