Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om kurserne

​Forfatterskolens online skrivekurser henvender sig til alle, der vil blive bedre til at skrive.

Alle kursusforløb på www.forfatterskole.dk foregår online. Så har du lyst til at tage et skrivekursus, kan du hente den bærbare, sætte dig tilbage i din sofa og gå i gang, præcis når det passer dig.


Vi bruger hele den fleksibilitet, som internettet tilbyder, så derfor behøver du heller ikke at logge ind på noget bestemt tidspunkt, så længe du overholder tidsfristen, der for de fleste lektioner er på en uge.

Du får en kvalificeret tilbagemelding på alle dine besvarelser. Vores dygtige kursusledere, som har stor erfaring indenfor mange forskellige områder, vil vurdere din besvarelse og give dig gode råd til, hvordan du forbedrer din tekst - og hvad du for guds skyld skal undgå.

Har du interesse for det at skrive, og har du lysten til at blive bedre til at bruge skriftsproget, kan et skrivekursus på www.forfatterskole.dk hjælpe dig til at få afdækket din indre forfatter.

Du kan læse om de enkelte skrivekurser og se eksempler på lektioner ved at trykke på linkene til højre under 'Om kurserne'

​Se priser på kurserne

Oplæg & indlæg fra vores kursister 

Nina Kirkmand: "Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)"

Winnie Kyster: "Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole."

Læs flere oplevelser her​

Seneste nyheder​

 • Kursus I & Kursus II
​De næste kurser starter mandag d. 5. august.  Tilmeldingen er åben.
Klik her
 • Réaliser dine forfatterdrømme
  Klik her
 • Skrivekurser for børn & unge
  ​De næste kurser starter mandag d. 5. august. Tilmeldingen er åben.
  Klik her
 • Kursus I, kursus II & masterclass med rabat
  ​Klik her

Forfatterskole  LTD telefon: 7134 5900

company no.: ​13318531