Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Har du en idé til en bog, som du ikke kan få taget hul på?

Vil du igang med at skrive dine erindringer?

​Hermed tilbyder vi et 8 måneder langt forløb, som munder ud i et personligt coachforløb, hvor du vil blive hjulpet igang med at skrive din egen bog.

​Vi starter med en gennemgang af forfatterens værkstøjskasse præsenteret via inspirerende skriveøvelser.

​På forløbet kommer vi bl.a. ind på teori og praktik, der angår sprogets "melodi" og vores personlige stil, som vi vil forsøge at udvikle og skærpe kurserne igennem.

​Vi arbejder senere i forløbet med de spændende udfordringer, der ligger i det store arbejde med prosaen i romanen og novellen.

​Fortællervinklen skal afklares. Når vi begynder at skrive, har vi ofte ikke noget bevidst forhold til historiens fortæller. Det er os selv som forfattere, der også fortæller historien. Det er ikke altid hensigtsmæssigt.

​At få en distance til historien kan mange gange være dét, der sætter fantasien og modet i gang hos forfatteren. Ved at blive opmærksom på de tekniske muligheder, der ligger i arbejdet med fortælleren, kan vi samtidig give os selv helt nye og inspirerende afsæt til at fortælle dét, vi har på bedding.

​Der er mange muligheder inden for dette felt, der måske er et af de væsentligste områder, vi kan fordybe os i som forfattere. Vi skal her blandt andet arbejde med den autoriale fortæller, den personale fortæller (1. person og 3. person) og den objektive fortæller.

​Under det afsluttende coachforløb vil vi give dig konkrete værkstøjer til at planlægge bogen. Vi vil hjælpe dig med at bruge disse, og endelig vil vi give dig støtte og kritik i udarbejdelsen af de første kapitler i din kommende bog.

Vi kan starte forløbet op med 14 dages varsel​. Send os en mail for at høre nærmere.

Forløbet varer 8 måneder og koster 12995,-

Vi kan nu også tilbyde forløbet med en månedlig betaling på 1800,- i 8 måneder

Bestil kursus​

Oplæg & indlæg fra vores kursister 

Nina Kirkmand: "Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)"

Winnie Kyster: "Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole."

Læs flere oplevelser her​

Seneste nyheder​

 • Kursus I & Kursus II
​De næste kurser starter mandag d. 5. august.  Tilmeldingen er åben.
Klik her
 • Réaliser dine forfatterdrømme
  Klik her
 • Skrivekurser for børn & unge
  ​De næste kurser starter mandag d. 5. august. Tilmeldingen er åben.
  Klik her
 • Kursus I, kursus II & masterclass med rabat
  ​Klik her

Forfatterskole  LTD telefon: 7134 5900

company no.: ​13318531