Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kursus I​

Lektionerne på kursus I sigter på at videreudvikle den naturlige sprog- og skrivekundskab, vi alle på en eller anden måde er i besiddelse af.

Vi kommer på kurset ind på teori og praktik, der blandt andet angår sprogets "melodi", vores personlige stil & kunstgreb, der bruges af forfattere og andre kunstnere.

Gennem lektioner, praktiske øvelser og konstruktiv kritik bliver du præsenteret for en bred palet fra forfatterens værktøjskasse, der blandt meget andet vil hjælpe dig til at svare på spørgsmålene:

Hvordan skriver jeg spændende?

Hvordan skriver jeg poetisk?

Hvordan skriver jeg sanseligt?

Skrivekurset strækker sig over en god måned. Lektionerne henter du hver uge på www.forfatterskole.dk, laver dem - det tager ca. en time - og sender dem til kursuslederen.

På kurserne vil du møde andre skriveinteresserede, som du kan udveksle tekster og erfaringer med, hvis du ønsker det.

Går du med tanker om at lære at skrive, er kursus I skræddersyet til dig.

Oplæg & indlæg fra vores kursister 

Nina Kirkmand: "Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)"

Winnie Kyster: "Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole."

Læs flere oplevelser her​

Seneste nyheder​

 • Kursus I & Kursus II
​De næste kurser starter mandag d. 5. august.  Tilmeldingen er åben.
Klik her
 • Réaliser dine forfatterdrømme
  Klik her
 • Skrivekurser for børn & unge
  ​De næste kurser starter mandag d. 5. august. Tilmeldingen er åben.
  Klik her
 • Kursus I, kursus II & masterclass med rabat
  ​Klik her

Forfatterskole  LTD telefon: 7134 5900

company no.: ​13318531