Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ghostwriter

'Ghostwriter' er betegnelsen for en person, der skriver bøger, taler eller artikler for andre uden at få sit eget navn nævnt.

En del selvbiografier skrives af erfarne ghostwritere, som evner både sproget og ikke mindst at formidle et liv ved gennem samtaler at få hovedpersonen til at fortælle om vigtige emner, oplevelser, tanker og holdninger, som ellers ikke var kommet frem i en bog. En dygtig og erfaren ghostwriter formår desuden at skære ind til benet og emnet, så bogen holder fokus og bliver læseværdig på grund af sit sprog, sin opbygning og fortællestilen.

Netop samtalerne mellem bogens hovedperson og ghostwriteren er vigtig for succesen, da en bog ellers meget let bliver éndimensionel og ikke kommer rundt om tilværelsens eksistentielle spørgsmål.

Mange danske bestseller-selvbiografier er skrevet af ghostwritere. F.eks. blev Stig Tøftings bog 'No Regrets' skrevet af Lars Steen Pedersen og David Trads skrev Poul Nyrups selvbiografi 'Vokseværk’.

Send os en mail og få en uforpligtende samtale med vores ghostwriter, Bo Østlund.

Oplæg & indlæg fra vores kursister 

Nina Kirkmand: "Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)"

Winnie Kyster: "Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole."

Læs flere oplevelser her​

Seneste nyheder​

 • Kursus I & Kursus II
​De næste kurser starter mandag d. 5. august.  Tilmeldingen er åben.
Klik her
 • Réaliser dine forfatterdrømme
  Klik her
 • Skrivekurser for børn & unge
  ​De næste kurser starter mandag d. 5. august. Tilmeldingen er åben.
  Klik her
 • Kursus I, kursus II & masterclass med rabat
  ​Klik her

Forfatterskole  LTD telefon: 7134 5900

company no.: ​13318531