Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kursus II

​På kursus II fortsætter vi præsentationen af teori og praksis og udvider kursistens kenskab til de mest anvendelige virkemidler, som enhver forfatter bør kende til.​

På Kursus II kommer vi ind på nogle af de mange spændende muligheder, som ligger i det udvidede kendskab til virkemidler og valg af inspirationskilder.

Når vi ikke bare "skriver derud af" men bevidst forholder os til det, vi vil opnå med teksten, kan vi skabe prosa af langt højere kvalitet. Samtidig kan der ligge stor inspiration i kendskabet til, hvilke kunstgreb vores dygtigste forfattere har benyttet sig af.

Vi ser desuden på, hvordan vi kan hente inspiration og konstruktive afsæt for den kreative proces i den virkelige verden. Hvordan kan fotografiet, maleriet, den faktuelle gode historie, hjælpe os til at skrive fængslende prosa?

Kursus II strækker sig, som kursus I, over en god måneds tid. Skrivearbejdet er lidt mere krævende. Og niveauet er højere

Oplæg & indlæg fra vores kursister 

Nina Kirkmand: "Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)"

Winnie Kyster: "Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole."

Læs flere oplevelser her​

Seneste nyheder​

 • Kursus I & Kursus II
​De næste kurser starter mandag d. 5. august.  Tilmeldingen er åben.
Klik her
 • Réaliser dine forfatterdrømme
  Klik her
 • Skrivekurser for børn & unge
  ​De næste kurser starter mandag d. 5. august. Tilmeldingen er åben.
  Klik her
 • Kursus I, kursus II & masterclass med rabat
  ​Klik her

Forfatterskole  LTD telefon: 7134 5900

company no.: ​13318531