Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kursus II - Lektion 2​

Det er ren romantik. Men er på en eller anden måde en befriende tankte. Romanen vil skrive sig selv. Maleriet vil male sig selv. Og så videre. Vores opgave er at leve os iind i, føle hvad det er, denne roman har i tankerne, hvor den vil hen, hvad personerne skal.

Vi vil finde et afsæt til en tekst via et webcam placeret i Cancun, Mexico. (tryk på linket).​

Du bor på et af hotellerne. Vælg et fra siden med webcams. Du står op i selvmordstanker og går en tur. Det du ser, får dig på bedre tanker

Lev dig ind i billedet. Beskriv, hvad du ser, lyde lugte etc. Overvej, igen, stilen: 1., 2., 3. person ental. Nutid, datid, fremtid. Beskriv menneskerne du møder. Et cetera.

Brug 40 minutter.​

Forrige

Næste

Oplæg & indlæg fra vores kursister 

Nina Kirkmand: "Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)"

Winnie Kyster: "Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole."

Læs flere oplevelser her​

Seneste nyheder​

 • Kursus I & Kursus II
​De næste kurser starter mandag d. 5. august.  Tilmeldingen er åben.
Klik her
 • Réaliser dine forfatterdrømme
  Klik her
 • Skrivekurser for børn & unge
  ​De næste kurser starter mandag d. 5. august. Tilmeldingen er åben.
  Klik her
 • Kursus I, kursus II & masterclass med rabat
  ​Klik her

Forfatterskole  LTD telefon: 7134 5900

company no.: ​13318531