Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Masterclass - Lektion 2​

Normalt er vi klar over, at der er en forskel på os selv og verden.

Men der gives situationer, hvor denne forskel ikke er så oplagt, hvor vi ikke i nævneværdig grad eller slet ikke opdager, at der er en forskel. Når noget optager os, f.eks en god film. Den opsluger os, vi glemmer tiden, stedet, os selv. Der er kun den forunderlige enhed af betragtning og betragtet.

Det samme er tilfældet, når vi læser en god bog. Efter de indledende besværligheder, hvor sprog og tone og stil skal accepteres, er der - lige pludselig - ikke længere bogstaver, sprog, sætninger. Bogen og læseren bliver som ét. Bogen læser ligesom sig selv op, taler med sin egen stemme et sted bag vores øjne.

Dette forhold er medbestemmende for den idé, der i romantikken er blevet født om det ophøjede, indspirerede øjeblik, hvor kunstneren slået af guddommelighed, skaber sit værk i ekstatisk, henført inspiration.​

Oplæg & indlæg fra vores kursister 

Nina Kirkmand: "Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)"

Winnie Kyster: "Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole."

Læs flere oplevelser her​

Seneste nyheder​

 • Kursus I & Kursus II
​De næste kurser starter mandag d. 13. maj.  Tilmeldingen er åben.
Klik her
 • Réaliser dine forfatterdrømme
  Klik her
 • Skrivekurser for børn & unge
  ​De næste kurser starter mandag d. 13. maj. Tilmeldingen er åben.
  Klik her
 • Kursus I, kursus II & masterclass med rabat
  ​Klik her

Forfatterskole  LTD telefon: 7134 5900

company no.: ​13318531