Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Masterclass - Lektion 2

Disse betragtninger er ikke udgået fra kunstnerne selv. Men fra brugere, kunstkendere og nydere. Der overfører dette førstnævnte forhold, at betragter og betragtet bliver ét, til skabelsesprocessen. Og dette er en vrangforestilling, som mange kunstnere ligger under for i dag. Man venter på inspiration. Sludder. At skrive er et arbejde, noget vi skal beslutte os for. Og så bare gøre det.

Så sker resten af sig selv. Hvis det vil.​

Din hovedperson vågner i en smal gyde i Shanghai. Forstår intet, eftersom denne gik i sin gode, velkendte, danske seng. Hovedpersonen er højere end alle andre. Eneste kommunikationsmulighed er engelske brokker. Hovedpersonen skal noget, men ved ikke hvad. Kommer til at skubbe et gammelt menneske ud foran en bus. Og bliver forfulgt af mange af disse små mennesker. Vågner endelig tilsidst i sin egen seng.​

​Beskriv konkret og præcist lyde, lugte, lys. Forestil dig, at du ér der, i en smal gyde i Shanghai. Og prøv at være tro overfor din person. Lad historien fylde et par sider, måske tre. Og skriv gerne om, indtil du er helt tilfreds med sprog, stil, tone, rytme, pausering, etc. Alt, hvad vi tidligere har berørt.

Oplæg & indlæg fra vores kursister 

Nina Kirkmand: "Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive herinde, og det vil jeg i hvert fald gerne! Jeg har gennemgået kursus 1 og 2, og jeg var vild med det. Opgaverne er spændende, og det samme var det at gå og vente på feedbacken. Der var meget kompetent rådgivning gennem hele forløbet (også når man ikke helt havde forstået opgaven...), og hvis jeg havde haft økonomien til det, havde jeg fluks taget næste del med også.

Kæmpe anbefaling herfra, jeg er blevet en bedre forfatter af at følge forløbene :)

Tak for denne gang :)"

Winnie Kyster: "Tak for et berigende og lærerigt kursusforløb. Jeg har gennemgået kursus I + II og glædede mig hver gang over de tilbagemeldinger fra kursuslederen - ris og ros . Især rosen var spændende, da den blev "serveret" i en tone, som gjorde opgaven endnu mere udfordrende og gav mod på at skrive endnu mere. Jeg ser frem til at følge "Masterclass" - jeg kan ikke få nok af jeres skole."

Læs flere oplevelser her​

Seneste nyheder​

 • Kursus I & Kursus II
​De næste kurser starter mandag d. 5. august.  Tilmeldingen er åben.
Klik her
 • Réaliser dine forfatterdrømme
  Klik her
 • Skrivekurser for børn & unge
  ​De næste kurser starter mandag d. 5. august. Tilmeldingen er åben.
  Klik her
 • Kursus I, kursus II & masterclass med rabat
  ​Klik her

Forfatterskole  LTD telefon: 7134 5900

company no.: ​13318531